ILGAMOS va invita sa investiti in ILCoin si in AUR


FANTASTICA ȘTIRE - SMARTABUY A SOSIT! 
ILCoin are acum platforma digitala de comert la nivel mondial http://docdro.id/VtGL7rk
BREAKING NEWS: ILCoin LISTAT pe C-CEX !
Informatii incurajatoare despre Ilgamos & ILCoin http://docdro.id/z9Y3Dlt
Monedă digitală, ILCoin este acum listata pe C-CEX. Faceți clic pentru detalii pe https://c-cex.com/?p=ilc-btc .
C-CEX a aprobat ca ILCoin sa poata tranzacționa online pe platforma sa de tranzacționare.
Puteți găsi oficial ILCoin pe pagina de web: http://ilcoincrypto.com
Asadar, a început listarea monedei digitale ILCoin! Verificați aceste link-uri: https://bitinfocharts.com/ilcoin-exchange-charts.html  și https://www.cryptonator.com/exchange/ccex/ și https://cryptrader.com/charts/ccex/ilc/btc  .
Pentru cei care au fost sceptici, privind investitia in monede digitale, acum nu au de ce sa se mai teama s-o faca.
In viitor, se estimeaza ca valoarea ILCoin va avea cea mai spactaculoasa crestere.
Cu Ilgamos putem face economii in aur, la cel mai avantajos pret si de asemenea putem investi in moneda digitala ”ILCOIN”.
WANNASAVE, este prima platformă internațională pentru comercianții care acceptă moneda digitala ”ILCOIN”.
Mii de comercianți din întreaga lume au început sa se înregistreze, produsele lor fiind deja disponibile.
S-a lansat și in România, la Cluj-Napoca, în 03.02.2017.
Puteți cumpăra orice, de la lucruri mărunte la apartamente!
Comercianții interesați se pot înregistra gratuit inclusiv aici: www.wannasave.com  la secțiunea „INFORMATION - WANNA join us?„
Pentru comercianți este recomandabil să își facă inainte inregistrarea ca pertener Ilgamos pt. a obtine ID-ul de partener, iar pentru cei care nu sunt interesati sa fie și parteneri, aceștia pot trece la rubrica „Ilgamos ID (referring partner)„ codul 11754.
Pentru cei care doresc sa se inregistreze ca parteneri Ilgamos, acesta este linkul pt. înregistrare: http://mybestdeal4you.ilgamos.com/ 
Alte prezentari ale afacerii Ilgamos: https://youtu.be/ujzE987eV5c   http://docdro.id/ZWthJ4r
Construiti-va propriile rezerve de aur și alăturati-va investitorilor in monedă digitală.
Valorile de bază ale Ilgamos
Noi credem că la Ilgamos fiecare individ din lume are:
- Un drept inalienabil la viață, libertate și independență financiară;
- Dreptul de a controla pe deplin și în mod liber toate bunurile dobândite în mod legal;
- Dreptul de a crea un stil de viață confortabil, se bucură de securitate financiară și liniște sufletească.

De ce aurul?
Partener înregistrat Pret per gram: € 40.1831
Non Partner Prețul de vânzare cu amănuntul pe gram: € 53.1831

Cand ai aur, ai bani
Aurul a fost sinonim cu bogăția, puterea și securitatea financiară pentru mii de ani. De-a lungul ultimului deceniu, investitorii inteligente, mici și mari deopotrivă, s-au întors cu o atenție reînnoită la aur fizic ca un refugiu sigur în mijlocul incertitudinilor economice. Aurul oferă o protecție pe termen lung împotriva inflației și schimbările de atitudine ale Guvernului.

De ce are sens pentru a transforma profiturile în lingouri de aur pur
- Livrările de aur sunt limitate, costurile de producție sunt în creștere
- active de aur nu pot fi umflate, fabricate, multiplicate sau create în nici un fel
- Acesta protejează proprietarul său împotriva inflației - puterea de cumpărare este stabilă
- Aurul este un activ lichid, acesta poate fi vândut oriunde, oricând
- Aurul este un mijloc de plată acceptat în peste 200 de țări
- În majoritatea țărilor, aurul nu este supusă impozitului pe venit și TVA
- Viața privată proprietar este protejat
- Ca o moștenire, active de aur sunt ușor de a diviza
- Rezerva sigură pentru afaceri și familii
- Instrument ideal pentru pensionare de economii
- Instrument ideal pentru furnizarea unui soț sau copii
- Aurul, un metal prețios, nu se deterioreze sau să se schimbe culoarea sau Apariția - aur strălucește veșnic
Din păcate, cu toate acestea, cei mai mulți oameni din lume sunt preocupați de grijile financiare de zi cu zi. Ei simt le lipsesc banii și experiența necesară pentru a începe să se acumuleze aur. Cu Ilgamos, puteți utiliza profiturile din ILCoins miniere și de tranzacționare, precum și, de asemenea, de la promovarea afacerii dvs. Ilgamos, în aur fizic - de la cât mai puțin de 1 gram la un moment dat.
Aici, la Ilgamos, accentul este pus pe crearea și conservarea averii - și nu de preț speculații. Te-ai pregatit tine si familia ta pentru eventualitatea unor calamități financiare? Cum aveți de gând pentru a proteja familia ta împotriva inflației? Ai un plan pentru financiar bunăstarea și securitatea? Te-ai gândit la ceva de valoare reală pentru a trece pe la copiii tăi?
Asumați să acumuleze propriile rezerve de aur, de la cât mai puțin de 1 gram la un moment dat. Selectați una sau mai multe dintre programele noastre de acumulare de aur și de a face primul pas prin efectuarea de plăți în jos pentru cantitățile selectate de aur. Stick la angajamentul dumneavoastră, finaliza programele de economii de aur - și vom plăti plățile în jos ați făcut de la începutul înapoi la tine în timp real de aur, pur. Da, restituirile Ilgamos plata ați efectuat la începutul - dacă vă păstrați angajamentul pe care a făcut pentru tine. Iei o decizie - nu este un risc.

De ce ILCoin?
ILCoin este o alternativă modernă la Bitcoin.
Creat în 2009, Bitcoin a fost prima monedă digitală pentru a deschide o alternativă la sistemul de plăți globale, așa cum o cunoaștem noi. Succesul său rapid ca monedă descentralizată a fost, datorită capacității sale de a fi trimise direct, peer-to-peer, cum ar fi un mesaj text sau un e-mail, oriunde în lume, într-o clipă, la practic nici un cost - fără intermediari, bănci, case sau centrale de compensare arhive. Nu există limite de plată se aplică și nu există date cu caracter personal trebuie să fie furnizate. Toate tranzacțiile sunt anonime și ireversibile - nu mai chargeback.
Initial, oamenii ar putea produce (a mea) Bitcoins folosind computerele lor de origine - cei care au făcut-o, a făcut o avere ca prețul unui Bitcoin a crescut de la 10 cenți la peste 1.200 de dolari în 2012-2013. De atunci, costul și dificultatea de a Bitcoins miniere au crescut foarte mult. Investiția masivă de capital necesare astăzi a pus un fel de minerit Bitcoins dincolo de marea majoritate a oamenilor. Zilele de ușor de bani de la miniere Bitcoin au dispărut pentru totdeauna.
Recunoscând necesitatea unei monede digitale nou profesional, Ilgamos a creat ILCoin, modernă, v2.0 alternativă la Bitcoin, pentru a fi utilizate de milioane de oameni din întreaga lume. Ilgamos invită acum persoanele să participe la serviciul nostru minier ILCoin complet automatizat. Aveți posibilitatea de a începe, fără putere de calcul masivă sau de orice experiență anterioară.

ILCoin: exclusiv partenerilor Ilgamos
ILCoin este o monedă digitală globală dezvoltată de Ilgamos exclusiv pentru partenerii Ilgamos. beneficiile sale unice includ:
- Oferi partenerilor Ilgamos o ocazie unică de a se alătura și de profit din revoluția monedei digitale;
- Calendarul de piață - parteneri se pot alătura la început;
- Profit perspectivele deosebite - costuri reduse de exploatare și niveluri de dificultate în aceste stadii incipiente;
- ILCoin este practic unhackable - se folosește aceeași tehnologie sofisticată de criptare, SHA-256, ca Bitcoin (spre deosebire de metoda scrypt mai vulnerabile);
- Ușor și utilizarea pe scară largă - un total de 2,5 miliarde de euro vor fi exploatate;
- Gestionarea eficientă a prețurilor - minerit și distribuție va fi sub controlul exclusiv Ilgamos;
- Partenerii Ilgamos, ca minerii, veți beneficia de ILCoin de tranzacționare și prețul crește;
- Sistemul de marketing de rețea va recompensa parteneri Ilgamos pentru promovarea ILCoin la nivel global.
Utilizand puterea de rețea de marketing și strategii creative, ILCoins este setat pentru a deveni una dintre cele mai mari monede de calitate pe piața valutară digitală interesantă, cu un potențial de creștere extraordinară.

Prezentare generală a oportunitate
Ilgamos oferă o afacere transparentă, durabilă și stabilă, care este proiectat pentru prosperitate pe termen lung. Ilgamos este angajat la dezvoltarea continuă a modelului, în scopul de a oferi tuturor clienților noștri și partenerii de afaceri cu o gamă tot mai mare de beneficii și servicii.
Succesul de piață al Ilgamos este determinată de linia de jos: cât de bine sunt primite produsele și serviciile sale, cât de repede și cât de mare este baza de client este în creștere. Ilgamos recompensează partenerii săi afiliați pentru introducerea de noi clienti care sunt motivați să construiască propriile lor rezerve de aur folosind beneficiile unice ale programelor noastre de acumulare de aur și, de asemenea, să profite de revoluția monedei digitale.
S-ar putea câștiga bani în sistemul de afaceri Ilgamos prin introducerea de noi clienti. În plus, s-ar putea, de asemenea, profit din volumul de vânzări aceștia și membrii echipei genera, prin achiziționarea de toate tipurile de ambalaje noastre precum aurul din echipa ta. Devenind activ în sistemul binar, veți obține o șansă de a câștiga bonusuri de sesizare o singură dată, infinit (binar) prime de la o adâncime nelimitată (în funcție de nivelurile maxime de plată pe săptămână), împreună cu bonusuri de potrivire generoase și un program de loialitate ca o recompensă pentru eforturile dumneavoastră în construirea de echipe și lideri.
Ea nu face nici o diferență dacă doriți să utilizați doar sistemul Ilgamos pentru a construi rezervele de aur, să exploateze oportunitatea ILCoin, face un timp parțial bani în sau de a dezvolta o cariera cu normă întreagă și să câștige sume mari de bani. Sunteți la locul potrivit, la momentul potrivit, cu oamenii potriviți și sistemul de drept în fundal.

Despre noi
Compania
Ilgamos este un grup de companii tinere, dinamice și inovatoare de marketing stabilite în Emiratele Arabe Unite, Germania și Hong Kong. Ilgamos este primul sistem mondial de marketing de rețea care oferă modalități ușoare, flexibile pentru milioane de oameni din întreaga lume pentru a construi rezervele lor de aur, cu o garanție de bani înapoi - și, în același timp, invitându-le să participe la revoluția monedei digitale interesante.

Fondatorii Companiei
Geza KAPITANY (62), CEO
De-a lungul ultimilor 35 de ani, Ghezea a construit o experiență de neprețuit de afaceri internaționale în poziții de top management cu mai multe corporații internaționale. El a dezvoltat cu succes companii din diverse industrii multe miliarde de dolari (petrol și gaze, telecomunicații, energii regenerabile și, mai recent, metale prețioase) din Rusia, Germania și Orientul Mijlociu. Pasiunea lui este conducerea - el ghidează toți membrii acestei organizații Ilgamos cu înțelepciune și previziune. Este căsătorit și are o fiică.
 Tamas GODO (44) 
Tamas aduce 20 de ani de experiență de top management corporativ la Ilgamos. El a fost co-fondator si CEO al uneia dintre cele mai mari companii MLM din Europa Centrală. El este un lector frecvent la forumuri ale industriei de marketing de rețea și a fost consultant pentru mai multe companii de marketing de rețea. rețeaua sa extinsă de contacte internaționale reprezintă un avantaj major al Ilgamos astăzi. El este responsabil pentru lină din spatele camerei de filmat operarea Ilgamos, ca un sistem de afaceri. El este căsătorit și are 3 copii.

 Viktor Tamas HAVASY (57)
Inițial un economist, reporter finanțe și consilier de investiții în Sydney, Australia, Viktor a ales libertatea de peste urca pe scara ierarhică. In 1995, a inceput afacerea de marketing de rețea, unde a construit o organizație de aproximativ 25.000 de membri la nivel internațional. Ca prezentator frecvent la întâlnirile din industrie, el a călătorit extensiv formarea oamenilor în peste 25 de țări. El a lansat și a vândut diverse afaceri de-a lungul anilor. Ca un constructor de echipa de succes, el este incantata sa ajute compania și partenerii săi cu programe și strategii de formare, de promovare a vânzărilor - și cel mai important, cu energie si entuziasm. Este căsătorit cu o fiică.

Produse
Ilgamos oferă o cale pentru persoanele și familiile din întreaga lume pentru a spori securitatea lor financiară prin acumularea de propriile rezerve de aur și, în cazul în care doresc, să ia profiturile potențiale din revoluția monedei digitale. Ilgamos vinde diferite programe de acumulare de aur care poartă o garanție de bani înapoi - oferind clienților noștri completeze aceste programe și să cumpere cantitatea de aur au ales pe o perioadă de timp.

Entry Pack


Intrare Pack (preț € 45 € plus 15 o taxă de instalare dată): "Cumpărați aur pentru 1.000 € în 28 de zile și a obține plata în jos înapoi în aur fizic!" Primesti:
- Dreptul de a cumpăra fizică "livrare bun" de aur pentru un total de 1000 € prin sistemul nostru în orice moment, la prețurile noastre speciale, reduceri și au o astfel de origine de aur livrate imediat sau depozitate fără nici un cost.
- Imediat € 45 de credit de aur (după răscumpărabile obiectivul de achiziție de 1.000 € a fost îndeplinită în termen de 28 de zile de la data la acest pachet a fost achiziționat)
- Profituri minime din ILCoins miniere și de comercializare,
- 40 OPRs libere (opțional),
- O poziție în matricea binară Ilgamos,
- Dreptul de a câștiga comisioane pe alte achiziții de intrare Pack (a se vedea planul nostru de Compensare a Ilgamos în timp real, sau RTCP);
Ambalajele de intrare pot fi achiziționate cu carduri de credit sau folosind fonduri transferate din contul de numerar alți parteneri Ilgamos.

Basic Pack


Pachet de bază (preț € 125): "Cumpara aur suplimentar pentru 3.000 €, în orice moment și de a obține plata în jos înapoi în aur fizic!" Primesti:
- Dreptul de a cumpăra fizică "livrare bun" de aur pentru încă 3.000 € prin intermediul sistemului nostru în orice moment, la prețurile noastre speciale cu discount și au acasă un astfel de aur livrate imediat sau depozitate la nici un cost,
- Imediat 125 € credit de aur (după răscumpărabile obiectivul de achiziție de 3.000 € a fost îndeplinită în termen de 84 de zile de la data la acest pachet a fost achiziționat),
- Profituri generale din ILCoins miniere și de comercializare,
- 110 OPRs libere (opțional),
- Dreptul de a câștiga sesizare și bonusuri infinite.
Ambalajele de bază pot fi achiziționate cu card de credit sau cu ajutorul fondurilor transferate din contul de numerar alți parteneri Ilgamos "sau 100% comisioane passup acumulate în contul de numerar al partenerului.
Achiziționarea de cele de mai sus două pachete (de intrare, de bază) se califică partenerii Ilgamos pentru a participa la sistemul nostru de comision passup 100%, ceea ce reprezintă primul pas al Planului de Compensare Real timpului (RTCP).

Medium Pack


Pachet mediu (preț € 515): "Cumpara aur suplimentar pentru 13.000 €, în orice moment și de a obține plata în jos înapoi în aur fizic!" Primesti:
- Dreptul de a cumpăra fizică "livrare bun" de aur pentru o suplimentare de 13.000 € prin sistemul nostru în orice moment, la prețurile noastre speciale cu discount și au acasă un astfel de aur livrate imediat sau depozitate la nici un cost,
- Imediat 515 € credit de aur (după răscumpărabile obiectivul de achiziție € 13.000 au fost îndeplinite în decursul unei perioade, fără limită de timp),
- Profituri medii din ILCoins miniere și de comercializare.
- Profituri medii din ILCoins miniere și de comercializare,
- 500 OPRs libere (opțional),
- Dreptul de a câștiga sesizare și, de asemenea bonusuri infinite și bonusuri care se potrivesc infinit de achiziții Medium Pack.

Business Pack


Afaceri Pack (preț € 1295): "Cumpara aur suplimentar pentru 35.000 €, în orice moment și de a obține plata în jos înapoi în aur fizic!" Primesti:
- Dreptul de a cumpăra fizică "livrare bun" de aur pentru încă 35.000 € prin intermediul sistemului nostru în orice moment, la prețurile noastre speciale cu discount și au acasă un astfel de aur livrate imediat sau depozitate la nici un cost,
- Imediat 1.295 € de credit de aur (după răscumpărabile obiectivul de achiziție € 35.000 au fost îndeplinite în decursul unei perioade, fără limită de timp),
- Nivelul ridicat al profiturilor din ILCoins miniere și de comercializare.
- 800 OPRs libere (opțional),
- Dreptul de a câștiga sesizare și, de asemenea bonusuri infinite și bonusuri care se potrivesc infinit de la Medium Pack, Business Pack și Smart Pack și toate achizițiile de aur.

Smart Pack


Smart Pack (Preț € 5,000): "Cumpără aur suplimentar pentru 100.000 € în orice moment și de a obține plata în jos înapoi în aur fizic!" Primesti:
- Dreptul de a cumpăra fizică "livrare bun" de aur pentru o suplimentare de 100.000 € prin intermediul sistemului nostru în orice moment, la prețurile noastre speciale cu discount și au acasă un astfel de aur livrate imediat sau depozitate la nici un cost,
- Imediat 5.000 € credit de aur (după răscumpărabile obiectivul de achiziție 100.000 € a fost îndeplinită în decursul unei perioade, fără limită de timp),
- Nivelul ridicat al profiturilor din ILCoins miniere și de comercializare,
- 4000 OPRs libere (opțional),
- Dreptul de a câștiga sesizare și, de asemenea bonusuri infinite și bonusuri care se potrivesc infinit de la Medium Pack, Business Pack și Smart Pack și toate achizițiile de aur.
Achiziționarea a pachetului mediu și pachetul Business se califică partenerii Ilgamos pentru a participa la sistemul nostru de bonus binar, care este a doua etapă a Planului de Compensare Real timpului (RTCP).

Vă rugăm să rețineți că toți partenerii sunt eligibili pentru a primi bonusul afiliat o singură dată pe Medium, de afaceri și achizițiile inteligente Pack făcute de către toți partenerii acestora menționați în mod direct. Acest lucru este conceput pentru a recompensa parteneri pentru referindu-se în mod direct noi clienti si parteneri - indiferent de ambalaj (e) aceste noi clienti si parteneri decid sa cumpere.

Vă puteți înregistra gratuit timp de 14 zile aici http://mybestdeal4you.ilgamos.com, timp în care să vă informați mai bine, atunci vă puteți transforma (primul pachet de cumpărare 60 euro, apoi la 125 de euro ....).
Dacă nu activați sistemul va fi în afara liniei.
Acum, acolo echipa și pentru a obține Ilgamos de promovare de mai jos.
Pentru mai multe informatii, accesati:
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNnGn-N6yWxIHk51eoWDn3w
Facebook: https://www.facebook.com/Ilgamos-digital-coin-and-gold-1582669172041440
Ma puteti contacta pe e-mail mybestdeal4you@gmail.com, tel. 0745032640, skype: marcustgheorghe
Stima, Mark G.